Hoofdsponsor DECEUNINCK GROUP ROESELARE

Dankzij zijn belangrijkste extrusietechnologieën voor PVC en het gepatenteerde Twinson-materiaal, kan Deceuninck innovatieve bouwoplossingen bedenken voor ramen, deuren, luiken, buitentoepassingen, gevelbekleding, dakrandbekleding en binnenhuisdecoratie. De oplossingen die Deceuninck voorstelt, vormen het perfecte antwoord op de marktbehoeften en -verwachtingen, worden gekenmerkt door een elegant en duurzaam design en laten een minimale ecologische voetafdruk achter.

- Onze ramen, deuren en luiken hebben een aanzienlijk isolatiepotentieel, bieden de beste energieprestaties en zijn beschikbaar in een uitgebreid kleurenpalet.

- Ons gamma "Buiteninrichting" omvat terrassen en tuinschermen, beide vervaardigd in Twinson. Al onze gebruikte materialen zijn 100 % recycleerbaar. Twinson is PEFC-gecertificeerd en bundelt het beste van hout en PVC in één uniek materiaal.

- Ons gamma "Gevelbekleding en dakrandoversteken" staat borg voor onderhoudsgemak. Het isoleert en beschermt uw gevels, dakrandoversteken en dakranden en geeft ze een elegante look. Het allerbeste voor een optimaal comfort.

- Wat ons gamma "Binnenhuisinrichting" betreft, biedt Deceuninck een brede waaier PVC-bekleding voor wanden en plafonds, beschikbaar in hedendaagse en traditionele stijlen en in talloze kleurafwerkingen.

 

Hoofdsponsor SUBARU DE PRÊTRE ROESELARE

Namens ons gehele team heten wij u van harte welkom in onze showroom en werkplaats.

Uw afspraak met ervaring, onberispelijke technische kennis en een waaier van diensten binnen een familiale onderneming met U als centraal punt.

Uniek voor Subaru zijn de BOXER motoren en het Symmetrical AWD-systeem en om u ook in de werkplaats goed van dienst te kunnen zijn beschikken onze monteurs over de juiste kennis van deze unieke systemen. Voor het uitvoeren van het periodieke onderhoud en eventuele reparaties aan uw Subaru beschikken wij over een moderne werkplaats.

In onze showroom tonen wij u graag al het nieuws dat Subaru u te bieden heeft. Wilt u daarbij zelf de voordelen van een Subaru ervaren tijdens een proefrit, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Sinds meer dan 40 jaar is Garage De Prêtre een begrip binnen het automobiellandschap van West-Vlaanderen. Meer dan 40 jaar lang officieel Saab dealer en Saab Unlimited partner en sinds 2012 officieel 6-sterren Subaru dealer.

 

 
 
Powered by Phoca Gallery
 
Copyright © 2021 GP Monsere. All Right Reserve.
Partner of Joomla Perfect Templates