Het JEMPI bier is een speciaal voor de Mandelzonen gebrouwen, blonde, karakteristieke doordrinker met een lekkere, hoppige toets. Een echt Flandrien - en kampioenenbier !

U kan het JEMPI bier vanaf nu opnieuw bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

JEMPI bier is ook verkrijgbaar in onderstaande winkelpunten: 

Bevernaegie All Drinks, Prik en Tik Roeselare
Dranken Jo Roeselare
Streekbieren Yves
Huis Maria 
Drankendiscount Roeselare
Dranken Foulon Ledegem
Drankcenter Rojo Handzame

 

JEMPI Bier

(Foto Joke Couvreur)

Te verkrijgen in 2 formaten (grote fles 75 cl /kleine fles 33cl)

Proef het nieuwe JEMPI - bier, een realisatie van de Koninklijke Wielerclub De Mandelzonen. Zij wilden de figuur van Jean-Pierre Monseré in de kijker zetten naar aanleiding van zijn 70ste verjaardag. “We kozen om dat te doen met een biertje. Jean-Pierre zelf ook dronk al eens graag een Rodenbach”, zegt Rino Vandromme, voorzitter van De Mandelzonen. “De Jempi is gebrouwen door Brouwerij De Feniks. Het is een blond biertje van 6,4 graden. Bij mij zit het nu al steeds in de koelkast. De familie van Jean-Pierre staat 100 procent achter ons initiatief en is dankbaar dat we de herinneringen aan hem levendig houden. De opbrengst van het biertje, dat ondertussen ook te koop is in de Roeselaarse drankenhandels en in tal van cafés, gaat naar onze vzw en dus naar de organisatie van de Grote Prijs Jean-Pierre Monseré. We hopen dat de Jempi een blijvertje wordt.” (artikel Charlotte Degezelle - Het Laatste Nieuws 05/09)

 

 

 

 
Copyright © 2022 GP Monsere. All Right Reserve.
Partner of Joomla Perfect Templates