Uitslagen - Results
 
 
10° Grote prijs Jean-Pierre Monseré 2021 (1.1)
 
1  Tim Merlier Alpecin-Fenix 4:34:44
2  Mark Cavendish Deceuninck - Quick Step ,,
3  Timothy Dupont Bingoal - Wallonie Bruxelles ,,
4  Pierre Barbier DELKO ,,
5  Riccardo Minali Intermarché - Wanty - Gobert Matériaux ,,
6  Thomas Boudat Team Arkéa Samsic ,,
7  Jordi Warlop Sport Vlaanderen - Baloise ,,
8  Emiel Vermeulen Xelliss - Roubaix Lille Métropole ,,
9  Arne Marit Sport Vlaanderen - Baloise ,,
10  Rait Ärm Equipe continentale Groupama-FDJ ,,
 
Klik hier voor de volledige uitslag
 
Deelnemers - Participants - Competing Teams
 
 
 
5 UCI WORLD TEAMS
 
Deceuninck Quick-Step (BEL)
Lotto - Soudal (BEL)
Intermarché - Wanty - Gobert Matériaux (BEL)
Cofidis (FRA)
Team Qhubeka - Assos (ZAF)
 
8 UCI PRO TEAMS
 
Alpecin Fenix (BEL)
Bingoal - Wallonie-Bruxelles (BEL)
B&B Hotels (FRA)
Delko (FRA)
Sport Vlaanderen Baloise (BEL)
Team Arkea Samsic (FRA)
Total Direct Energie (FRA)
Uno X Pro Cycling Team (NOR)
 
11 UCI CONTINENTAL TEAMS
 
Beat Cycling Team (NED)
Development Team DSM (NED)
EvoPro Racing Team (IER)
Groupama FDJ (FRA)
LVIV Cycling Team (UKR)
Metec - Solarwatt P/B Mantel (NED)
Riwal - Securitas Cycling Team (DEN)
Tarteletto Isorex (BEL)
Team SKS Sauerland NRW (DUI)
Xellis Roubaix - Lille Metropôle (FRA)
SEG Racing Academy (NED)
Canyon dhb Sungod (UK)
 
 
Erelijst - Palmares:
 
2012: Frédéric Amorison (Landbouwkrediet)
2013: Tom Van Asbroeck (Topsport Vlaanderen)
2014: Guillaume Van Keirsbulck (Omega Pharma - Quick-Step)
2015: Jürgen Roelandts (Lotto-Soudal)
2016: Lars Boom (Astana)
2017: Laurens Sweeck (Era - Circus)
2018: André Looij (Monkey Town CT)
2019: Annulatie - Stormweer 
2020: Fabio Jakobsen (Deceuninck - Quick Step)
 
Fabio Jakobsen wint de 9°GP Jean-Pierre Monseré.
Timothy Dupont wordt 2°, Alfdan De Decker 3°
 
André Looij (links), won in 2018 voor Pierre Barbier & Kenny Dehaes. 
 
Laurens Sweeck won in 2017 voor Roy Jans & Jérôme Baugnies. 
 
Lars Boom won in 2016 voor Stijn Steels & Timothy Dupont.
 
 
Jürgen Roelandts won in 2015 voor Jerome Baugnies & Danny Van Poppel.
 
 
 
 
 
 
 
 
Copyright © 2021 GP Monsere. All Right Reserve.
Partner of Joomla Perfect Templates