Uitslagen - Results
 
 
10° Grote prijs Jean-Pierre Monseré 2021 (1.1)
 
1  Tim Merlier Alpecin-Fenix 4:34:44
2  Mark Cavendish Deceuninck - Quick Step ,,
3  Timothy Dupont Bingoal - Wallonie Bruxelles ,,
4  Pierre Barbier DELKO ,,
5  Riccardo Minali Intermarché - Wanty - Gobert Matériaux ,,
6  Thomas Boudat Team Arkéa Samsic ,,
7  Jordi Warlop Sport Vlaanderen - Baloise ,,
8  Emiel Vermeulen Xelliss - Roubaix Lille Métropole ,,
9  Arne Marit Sport Vlaanderen - Baloise ,,
10  Rait Ärm Equipe continentale Groupama-FDJ ,,
 
Klik hier voor de volledige uitslag
 
Deelnemers - Participants - Competing Teams
 
Erelijst - Palmares:
 
2012: Frédéric Amorison (Landbouwkrediet)
2013: Tom Van Asbroeck (Topsport Vlaanderen)
2014: Guillaume Van Keirsbulck (Omega Pharma - Quick-Step)
2015: Jürgen Roelandts (Lotto-Soudal)
2016: Lars Boom (Astana)
2017: Laurens Sweeck (Era - Circus)
2018: André Looij (Monkey Town CT)
2019: Afgelast - Stormweer 
2020: Fabio Jakobsen (Deceuninck - Quick Step)
2021: Tim Merlier (Alpecin - Fenix) 
 
Tim Merlier wint de 10° GP Jean-Pierre Monseré.
Mark Cavendish wordt 2°, Timothy Dupont 3°. 
 
Fabio Jakobsen wint de 9°GP Jean-Pierre Monseré.
Timothy Dupont wordt 2°, Alfdan De Decker 3°
 
André Looij (links), won in 2018 voor Pierre Barbier & Kenny Dehaes. 
 
Laurens Sweeck won in 2017 voor Roy Jans & Jérôme Baugnies. 
 
Lars Boom won in 2016 voor Stijn Steels & Timothy Dupont.
 
 
Jürgen Roelandts won in 2015 voor Jerome Baugnies & Danny Van Poppel.
 
 
 
 
 
 
 
 
Copyright © 2021 GP Monsere. All Right Reserve.
Partner of Joomla Perfect Templates